Exact Online


Communicatiemiddel tussen klant en onze medewerkers.

Met Exact Online heeft EBS Accountants het contact en samenwerking tussen de cliënt en de medewerkers vereenvoudigd. Cliënten kunnen vanzelfsprekend nog steeds terecht bij onze dossierbeheerders, maar met Exact Online hebben zij een bijkomend aanspreekpunt dat 24/24 en 7/7 beschikbaar en voortdurend actueel is.

De cliënt kan zelf bepalen waar en wanneer het hem past een aantal taken uit te voeren, zonder tussenkomst van onze medewerkers zonder verplaatsing van of naar het kantoor, en dit in een uiterst veilige internetomgeving.?

Via Exact-Online kunnen klanten hun volledige boekhouding online voeren en overal via internet raadplegen. In samenspraak met de verantwoordelijken wordt er besproken welke boekingen zij zelf willen doen en welke ze aan ons kantoor overlaten (controles, afwerkingen, back-ups, beveiligingen, updates,…).

Wat kan Exact Online nog meer?

In Exact-Online kunnen klanten zonder tussenkomst van de verantwoordelijke verschillende rapporten raadplegen. Zo kunnen ze efficiënt een rapport opvragen van openstaande klanten, omzetcijfers, leverancierslijsten, balans en resultatenrekening wanneer zij dit wensen.?

 

Indien u meer informatie wenst over Exact-Online, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 056/35.45.56 of via e-mail luc@eggermont.be